Skip to main content

Moi

Kuten tällä sivustolla vieraileva nopeasti huomaa, on nettikaupan päivittäminen lähes täysin päättynyt.
Lähes siksi, että myytyjä tuotteita pyritään kyllä poistamaan listoilta, mutta uusia ei ilmaannu.

Kyse ei ole laiskuudesta, huolimattomuudesta tai muista inhimillisistä piirteistä Aseman tiskin takana, vaan yhtälön heikkoudesta yleensä.

Jotta nettikauppaa voisi kaikkia osapuolia tyydyttävästi ylläpitää, olisi siihen varattava reilusti aikaa – mikä sekään ei juuri nyt ole tässä päässä ongelma. Sen sijaan palvelintila + postikulut pakkausmateriaaleineen yms + kysyntä näillä asetuksilla…. tämä kokonaisuus ei toimi riittävällä tasolla.

Aseman ei ole koskaan ollut tarkoitus ”kilpailla” edes paikallisten levykauppojen, saati ketjujen tai maailmanlaajuisten nettitoimijoiden kanssa. Nettikaupassa on hyvät puolensa, ilman muuta, mutta tämän kioskin kohdalla sellaisen perustamiseen ajoi lopulta vasta tietty pandemia, jonka aikana kivijalkatoiminta jäätyi toviksi kokonaan.

Tätä sivustoa ei näillä näkymin yllä olevasta huolimatta ole tarkoitus lakkauttaa tai kuihduttaa täysin pystyyn. Tälle artikkelipuolelle pyritään listailemaan akuutteja kuvioita kivijalan aukioloista mahdollisiin erikoisjulkaisuihin, joita Yliopistonkatu 32:sta Turussa saa.

Perjantaina 14.4. varaajille noudettavissa Hannibal & Soppa – Promoa huudeilles -LP:t!

Edelleen, listoilta nyt löytyviä levyjä on toki mahdollista myös postittaa, mutta pakkausmateriaalien säännölliseen tilailuun ei ole tarkoitus Asemalla enää palata.

Vähintään kerran viikossa joku kysyy, että no mitenkäs se levykauppa käy. Vastaus on oikeastaan sama kuin se on ollut jo toistakymmentä vuotta; hyvin vaihtelevasti. Päteviä lainalaisuuksia tällä nurkalla on kovin vähän, joten pidetään kiinni perusviisaudesta; Aseman kivijalka on jatkossakin auki, mikäli taivas ei putoa niskaamme. Tämän asian ennustamisessa en luota edes muuten kovasti arvostamaani Kerttu Kotakorpeen.

Mahdollisimman hyvää kevättä kaikille, ja lämpimästi tervetuloa kääntymään kaupalla, jahka matka sen sallii!

Let’s get this

Chyde / Asema