Skip to main content
AjankohtaistaAleennakkotilaukset

Kivijalka 2 -kokoelmasta + viesteistä tilauksissa

By 14.1.2022No Comments

Perjantaita!

Tänään, 14. tammikuuta Aseman kivijalkakiska on koko päivän suljettuna, muiden kiireiden vuoksi.
Lauantaina taas tutuhkoon klo 13-16 -välikköön avoinna.

Pari juttua:
Torstai-iltana ennakkomyyntiin tullut Kivijalka: Suomiräpin kotipolttoiset vuodet pt2 LP on suorastaan lentänyt varastosta, jo hyvän aikaa ennen sen konkreettista sinne saapumista. Varasto kerkesi jo hetken näyttämään nollaa, mutta eiköhän tätä valtaosalle halukkaista saada säädettyä – nyt siis taas ennakkoon hankittavissa!

TämänKin levyn tilauksissa on ollut mukana viestejä; ohjeistuksia, toivomuksia, toivotuksia – ne ovat edelleen varsin tervetulleita! Systeemi ei kuitenkaan oikein toimi kaikkiin suuntiin, joten pyrin vastaamaan viesteihin (kuten tilauksiin muutenkin) tilaajan sähköpostin kautta. Muistakaa siis tsekata tilauksiin merkkaamanne osoitteen inboxit, mikäli vastauksia odottelette.

Automaattinen vastaus tilauksen valmistumisesta lähtee mailiin myös, sitten kun sen valmistuneeksi olen merkannut. Teen tämän myös ennakkotilauksien kohdalla vasta sitten, kun olen kaupalla, ja varaukset / ennakko-ostot yms. tulevat varmasti oikein merkatuiksi. Näin esimerkiksi nyt tehtyjen ennakkotilausten kohdalla, merkkaan ne valmiiksi todennäköisesti vasta lauantaina.

JA NIIN; tammikuun loppuun saakka edelleen se 10 prosentin alennus kivijalassa aivan kaikesta, mille hintalappu on asetettu – tervetuloa!

Chyde/Asema