Skip to main content
Ajankohtaista

Kiitos viikosta! (pieni päivitys tilanteesta)

By 19.4.202021 huhtikuun, 2020No Comments

Asema on ollut olemassa nyt kahdeksan vuotta ja kaksi kuukautta – nettikaupalla taas on koossa vasta kaksi viikkoa. Tilauksia niin postin toimitettavaksi, kuin kaupalta noudettavaksi on tullut mukavasti, suurkiitos jokaisesta! Ehkä turhaa toistoa, mutta sanonpa kuitenkin; näinä aikoina jokainen ostos on suuressa arvossa.

Perusvarastoa on tähän saakka päivitetty lähes yötä päivää, ja tavaraa ladottu julkiselle puolelle sitä mukaa, kun valmiiksi saatu. Esillä on nyt valikoima, joka vastaa suurin piirtein kivijalan tilannetta. Edelleenkään ihan kaikkea ei ole edes tarkoitus nettiin laittaa – saa ehdottomasti kysyä muistakin valikoimista / tuotteiden yksityiskohdista! Samoin kaikki palaute on tervetullutta.

Jatkossa nettivalikoiman päivitystä on tarkoitus tehdä koostetummin niin, että tiettyinä päivinä julkistellaan isompi nippu levyjä – tietysti sen mukaan, miten niitä milloinkin sisään saadaan. Tällä hetkellä tilanne on ei-niin-yllättäen melko haastava, joten isoja / kalliita eriä ei sisään ole mahdollista ostaa. TARJOTA saa joka tapauksessa; eipä tässä mitään voi myydä, ellei mitään osta 🙂

Tähän saakka postitoimitukset on saatu lähtemään melko nopealla aikataululla, toivottavasti valtaosa niistä on jo tullut perille (viimeisimmät lähti perjantaina). Kivijalkakaupalla on edelleen noutopäivystys lähes päivittäin, tästä ilmoitellaan viikoittain tarkemmin sekä tällä palstalla, että somessa. Varsinkin Instagramiin (asematurku) tulee lätkittyä kuvia, ja myös ns. vähemmän vakavaa updatea tasaisesti.

Toivottavasti valikoimista löytyy kiinnostavuuksia. Ja hei; kuunnellaan niitä levyjä!

Chyde/Asema