Skip to main content
Ajankohtaista

Kiitos kivijalkaviikosta + pari ajatusta

By 27.6.2020No Comments

Kivijalkakaupan viikko on taas done. Nettikaupassa alehommaa vielä sunnuntain ajan (ja toimintaa ympäri vuorokausien muutenkin, tuttuun tapaan).

Sattuipa lauantaina niin, että kaupan ovi kesäiseen tapaan oli avoinna, ja ohi kulki henkilö ihmetellen ääneen, ”miten nää tämmöset oikeen pysyy pystyssä?” (saattoi toki viitata johonkin naapuriputiikeista, mutta se on sivuseikka).

No, tätä asiaa toki ihan omin päin on saanut pian kahdeksan ja puoli vuotta miettiä tasaisesti. Ajattelin kerätä tähän muutaman vastauksen.

 

Nää tämmöset pysyy pystyssä

lujalla uskolla

lojaaleilla asiakkailla

intohimolla molemmin puolin tiskiä

sillä että kauppias tekee myös useampaa muuta työtä

sillä perusajatuksella, että tekee töitä sellasten asioiden parissa, joita ymmärtää.

 

Näihin todellakin pitää lisätä se oleellinen seikka, että elää sellaisten ihmisten kanssa, jotka jakavat ymmärryksen omiin asioihin uskomiseen. Siitä on syytä olla kiitollinen 24/7/365.

On selvää, etteivät pitkäjänteisyyden, asioihin vuosikymmenten ajan syventymisen, tai ylipäänsä mistään kiinni pitämisen tapaiset asiat ole kovin suuressa huudossa nykyisin. Sinänsä satunnaisen ohikulkijan kummastelun käsittää. Oikeastaan ylläolevaan listaan voisi lisätä vielä yrittämisen katsoa kyynisen maailman läpi.

(Kylläpä näyttää ”yrittäjähenkiseltä” aiemmin kirjoitettu. Kauas pois tästä päästä se, mitä sillä yleensä ymmärretään, kiitos!)

Tällä kertaa tämmöstä, ja siis pääpointtina sanoa kaikin puolin Kiitos!

b safe + keep diggin

Chyde/Asema