Skip to main content
Ajankohtaista

Aseman nettikauppa turpoaa edelleen – nyt tehokkaammalla tavalla!

By 11.3.2021No Comments

Aseman nettikauppa on ollut olemassa pian vuoden päivät!
Mystistä syytä palvelun perustamiselle juuri tuossa vaiheessa voi kukin mielensä sopukoissa pohtia…

Kokemus on ollut ainakin kaupan puolelta lähes sataprosenttisesti positiivinen, ja onpa systeemille kertynyt muutamia käyttäjiä, joita voisi jo lähes kutsua vakioasiakkaiksi – tästä suurkiitokset!

Palveluntarjoaja huomautti hiljattain, että sivujen koko alkaa olla ns. tapissaan. Tämän aiheutti lähinnä kuvien suuri määrä, ja ennenkaikkea niiden koko. Olisi mahdottoman mukavaa pystyä tarjoamaan nettikaupan välityksellä lähes sama visuaalinen kokemus (ellei jopa tarkempi) kuin se, jonka levyjä kivijalkakaupassa hypistellessään saa. Se ei vain ole täysin mahdollista – toisin kuin yksittäisiä levyjä koskeva henkilökohtainen palvelu!

Jokaisesta nettikaupassa myynnissä olevasta levystä löytyy edelleen sivustolta vähintään yksi kuva. Näiden kokoa on kuitenkin pienennetty, asioitten sujuvoittamiseksi. Mikäli haluat lisää kuvia, tai mitä tahansa lisätietoja nettikaupan levyistä, ota ihmeessä yhteyttä, tarkennukset onnistuvat helposti!

Nettiin on lisätty levyjä viime viikkoina lähes päivittäin, ja samaa pyritään jatkamaan…

Kivijalkakauppa Yliopistonkadulla palvelee normaalisti, kunnes toisin ohjeistetaan. Tervetuloa terveenä, maskin kera penkomaan laareja – joissa edelleen reippaasti enemmän tuotteita kuin virtuaalisen kaupan puolella!

Chyde/Asema