Skip to main content
AjankohtaistaAle

Aikaa levyjen kuunteluun, kokoelman kuratointiin? Toimituskulut alas viikkojen ajaksi

By 22.12.202131 joulukuun, 2021No Comments

Viimeiset käänteet pandemiapainissa aiheuttavat sen, että muun muassa Aseman pystyssä pitämisen suhteen merkittävät hommat menevät taas tauolle. Yöelämän katkeaminen vaikuttaa myös tähän levykioskiin merkittävästi.

Kuitenkin, mummot ja lumihanget; asioista on otettava irti se minkä saa.

Kotona, yksinkin, vietettävä aika lisääntyy tulevina viikkoina varmasti aika monen kohdalla. Sellaisen ajan kuluksi levyjen kuunteleminen on mitä suositeltavinta toimintaa!

Aika monella levyharrastajalla on usein äänitteitä kotona ns. kuuntelujonossa – nyt on sen jonon purkamisen aika. Jos kuitenkin tuntuu siltä että levyjä pitäisi saada lisää, helpotetaan asiaa akuutisti Aseman osalta seuraavalla tavalla:

Päivämäärien 24.12.2021 ja 10.1. 2022 välillä tehdyt, arvoltaan 50 euroa ylittävät tilaukset toimitetaan ilman postikuluja (normaali raja ilmaiselle toimitukselle 100€).

Kyseessä siis monelle aiemmin nettikaupassa asioineelle tuttu tarjous, joka tällä kertaa on kuitenkin voimassa yhden viikonlopun sijasta reilut kaksi viikkoa.

On ymmärrettävää, ettei levyjen plärääminen paikan päällä ole monen prioriteettilistalla just nyt aivan korkeimmalla sijalla. Nettikaupan valikoimia pyritään myös kasvattamaan lähemmäs kivijalan vastaavia, mahdollisimman pian. Samoiksi niitä ei ole tässäkään tapauksessa toki tarkoitus saatella.

Asema myös ostaa levyjä edelleen, niin pitkään kuin mahdollista!

Mikäli se kokoelman parissa käytettäväksi mahdollisesti vapautunut aika johtaa huomioihin ylimääräisestä tavarasta hyllyissä, on Asema luonnollisesti kiinnostunut auttamaan asiassa.

Jos syystä tai toisesta haluat luopua levyistä, olipa niitä 5 tai 100 kappaletta, ota yhteyttä! Jokaiselle levylle on olemassa kuuntelija, vaikka sellaisen löytäminen sitten ottaisikin aikansa. Asema on näissä tapauksissa myös väliAsema.

Levyjen arvo määräytyy muun muassa niiden kunnon mukaan – nimellisesti harvinainenkaan yksilö ei ole käytännössä minkään arvoinen, jos se ei soi. Monen kuntoisista äänitteistä voidaan kuitenkin tehdä diilejä, ja kaikessa käytetään järkeä sekä yleisten hintatasojen, että toiminnan jatkuvuuden suhteen. Vedättäjiäkin myös levyliikenteessä toki on – harva heistä kuitenkaan toimii ainakaan samalla nimellä pian 11. vuottaan…

Oikein hyvää vuoden vaihteen aikaa, pysykää kunnossa ja kuunnelkaa levyjä!

Kivijalka avoinna näillä näkymin seuraavaksi tiistaina, 4. tammikuuta.

Chyde/Asema